Flynth Utile Dulci Tulpentoernooi succesvol voor LSG

Op zaterdag 16 februari 2019 organiseerde schaakclub Utile Dulci haar jaarlijks terugkerende evenement. Plaats van handeling: het gebouw van vogelvereniging de Diamantvink in Oude Wetering.

Het weer was goed: lente-achtige temperaturen. Je hoorde door het gebouw zoemen: “als de lente komt dan stuur ik jou————–“Een behoorlijke groep LSG-ers gaf acte de presence voor de zeskampen.

We beginnen in Groep 8. Hier wist Stanley Bingen een monsterscore te bereiken: 5 uit 5. Heel knap gedaan. Dat belooft wat voor het naderende Noteboomtoernooi.

Stanley Bingen: winnaar Groep 8

In Groep 6 werd Peter Sonneveldt gedeeld 2e. Op SB viel hij net buiten de prijzen. In Groep 5 werden Chris Molsbergen en Machiel Kuiper respektievelijk  4e en 5e.

In Groep 4 was Rob Uittenbogaard na de op 1 na laatste ronde al zeker van de 1e prijs.

In Groep 2 nam ons Jeugdlid Timo Yeh deel. Na 4 ronden stond hij op 4 punten. In de laatste ronde slaagde hij met vlag en wimpel door zijn naaste belager Gabri van Schootbrugge (rating 1836)op remise te houden.

glorieuze winnaar Groep 2: Timo Yeh

In Groep 1 nam Albert Termeulen deel. Met een prachtige score van 4 uit 5 was hij de concurrentie de baas!

Albert toont zijn klasse

Scores en eindstanden

Na afloop mocht iedere deelnemer nog een bosje tulpen mee naar huis nemen. We kunnen met z’n allen terugzien op een knus en geslaagd toernooi. Alle foto’s zijn gemaakt door Pai Yeh (vader van Timo).

Groeten, Pai Yeh en Rob Uittenbogaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*