Extra stukken op het Sponsorbord

Het werven van sponsors voor het Noteboom is in volle gang. IntelliMagic en de stichting H.L. Druckerfonds zijn officieel sponsor; dranklokaal De WW is co-sponsor. Daarnaast ontvangen wij donaties van de Rabobank Leiden-Katwijk, de gemeente Leiden en de Leidse Schaakbond. Als wij ook nog een hoofdsponsor vinden, kunnen alle plannen gerealiseerd worden.

Ook jij kunt ons jubileum steunen; alle beetjes helpen. Iedereen kan het jubileum steunen door een stuk van het sponsorbord te kopen. Alle witte en zwarte stukken van het schaakbord zullen worden verkocht. U bent al vriend vanaf € 25.
Inmiddels zijn alle stukken verkocht en zijn er alleen nog pionnen te koop. Dit heeft ons doen besluiten om ook op de 4e en 5e rij stukken te plaatsen. Indien je belangstelling hebt, laat het weten aan Rudy van Wessel of Raoul van Ketel; je kunt ook mailen naar Info-Noteboom[at]lsg-leiden.nl. Alle informatie over het Noteboom vind je door te klikken op de foto rechts. Wil je direct naar het sponsorbord, klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*