En weer een partij met een analyse …

Bent u het al zat? De beste manier om dit te bestrijden is door zelf uw partij te analyseren en aan te leveren. Alleen dan is een verder trauma op schaakgebied te voorkomen. Dus wees gewaarschuwd. Hier volgt een analyse van Straver – Van Wessel.

 

 

 

 

 

6 reacties op “En weer een partij met een analyse …

  1. Dank Robert! Was een spectaculaire pot om er live bij te staan! Ik stel voor dat we een wekelijkse schoonheidsprijs instellen en dat Rudy en jij hem de eerste keer delen! Meer partijen en analyses meer dan welkom op de site!

  2. Schoonheidsprijs vind ik overdreven. Ik heb het vermoeden dat Robert de gehele partij thuis al op bord heeft gehad. En als je dan de computer hebt draaien, dan is het dus direct duidelijk dat er eeuwig schaak in zit.

  3. Even zonder gekheid – ik vind die partijbesprekingen op de website geweldig! Maar ik wacht nog even op het afgesloten gedeelte voor leden voordat ik er zelf partijen op zet. Ik meen me te herinneren dat dit zo’n beetje voor het eind van dit jaar was gepland.

    • Wellicht partijen op dinsdagavond van Eric ook in een aparte ruimte naast de speelzaal laten plaatsvinden. Niet leuk voor zijn tegenstander, maar ja, het hogere doel he …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*