Eindelijk was het dan zover!

Afgelopen dinsdag 5 november was de start van onze Jeugdafdeling. Van 18.30-19.30 uur werd een aanvang gemaakt met Les 1 van het Stappenplan 1 en wat waren de kinderen enthousiast en leergierig!

Onze eerste kinderen waren: Lina (10 jaar) en Jonas (8 jaar) Lindhout (broer en zus), Jada Spit (8 jaar) en Talita Kuipers (12 jaar) dochter van jawel Eelco.
1e_clubavond_2
En wat waren we met z’n allen blij en trots dat jullie gekomen waren. We vertrouwen er op dat zich in navolging nog vele kinderen zullen melden.

Daarom aan ouders en kinderen een vriendelijke oproep om om jullie heen te kijken of er nog meer vriendjes, vriendinnetjes, buurjongetjes, buurmeisjes of klasgenootjes zijn die zin hebben om bij ons te komen schaken. Zij zijn welkom en nog tot niets verplicht, gewoon eens gezellig kennis komen maken met de schaaksport en wie weet om zich voorts als lid aan te melden. Nou tot komende dinsdag!

Rob Uittenbogaard
Jeugdleider

1 reactie op “Eindelijk was het dan zover!

  1. Rob, gefeliciteerd met de eerse les! Laten we dit kleine zaadje koesteren; dit is het begin van een bloeiende toekomst!

    Een trotse voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*