Eerste wedstrijden iLSG live te volgen

Aanstaande zondagavond gaat het dan gebeuren! Het eerste officiële optreden van iLSG op internet. Zorg dat je er op tijd bij bent, de eerste wedstrijd begint al om 19.00 uur.

Trainingsavond

De trainingsavond op 10 november bleek geen overbodige luxe. Het kostte nogal wat tijd en moeite om een competitie te starten op de PlayChess server. Onze wedstrijdleider Nagarjuna beschikte over wat oude software.

Inmiddels hebben ook Mikelangelo en KoningEric de graad van Loper bereikt en kunnen desnoods als plaatsvervangend wedstrijdleider ingezet worden.

Onze kopman Hazebaas concludeerde na afloop dat het aanschaffen van een computermuis misschien toch wel verstandig zou zijn…

Eerste wedstrijd

Zondag 1 december vanaf 19.00 in Kamer 3 van de KNSB.

We spelen tegen OSV, relatief het zwakste team. Per wedstrijd moeten we 4 spelers opstellen en mogen niet wisselen.

Tweede wedstrijd

Zondag 1 december vanaf 20.30 in Kamer 3 van de KNSB

Dezelfde avond dus! Tegenstander is het sterke ESG Dr. Max Euwe, met onder meer IM Frank Kroeze in de gelederen.

Toeschouwers

Het is mogelijk deze wedstrijd bij te wonen. Hiervoor kun je een gratis PlayChess account aanvragen dat 1 week geldig is. Meer informatie kan worden verkregen bij ondergetekende.

Eric van ‘t Hof, teamleider iLSG
eric.vanthof [at] gmail.com

6 reacties op “Eerste wedstrijden iLSG live te volgen

    • Dank. Eerste wedstrijd ging nog wel aardig. De tweede tegen ESG was enorm spannend en we kwamen enorm goed weg met de kleinst mogelijke overwinning. Verslag volgt ongetwijfeld later.

      • Dinsdag mag iemand me uitleggen hoe dat volgen van partijen werkt… Op de KNSB site zie ik wel dat de laatste wedstrijd 8,5 – 7,5 is geworden. Gefeliciteerd
        Hoeveel was die eerste wedstrijd?