ECC 2010 – We zijn er klaar voor

En voor zo ver ik kan beoordelen de organisatie ook.

Gisteravond is de officiële opening van het toernooi geweest onder toeziend oog van de heren Ilyumzhinov (FIDE) en Danailov (ECU) gevolgd door de gebruikelijke captainsmeeting.

De opening hebben we als team links laten liggen, het nuttigen van een goede maaltijd na de vliegreis en taxi-tocht door Bulgarije vonden we belangrijker. Bij de captainsmeeting moest ik uiteraard wel aanwezig zijn, al was het maar om de benodigde handtekeningen te plaatsen (nee dit heeft niets met populariteit te maken). Er zal zero-tolerance beleid gevoerd worden ten aanzien van de mobile devices en het punctueel aanwezig zijn (niet achter het bord bij aanvang van de partij is een nul).

trainer_badgeBij het in ontvangst nemen van de badges bleek ik een nieuwe rol toebedeeld te hebben gekregen: mijn functieomschrijving is trainer. De spelers hebben al aangegeven dat slechte resultaten van hun, gevolgen hebben voor een trainer. Als trainer heb ik uiteraard de lat hoog gelegd, blijven spelen in zaal 1 (= spelen in eerste acht wedstrijden) en mogelijk disciplinaire maatregelen bij het niet opvolgen van mijn instructies (hopelijk wordt dit door de spelers niet serieus genomen)

De eerste tegenstander wordt Economist SGSEU. Dit levert de volgende partijen op:

LSG Economist SGSEU Uitslag
Jan-Willem de Jong (2444) Evgeny Tomshevsky (2701)  
Mark van der Werf (2432) Evgeny Alekseev (2691)  
Eelke Wiersma (2419) Dmitry Andreikin (2669)  
Edwin van Haastert (2419) Alexander Moiseenko (2658)  
Michiel Bosman (2330) Ni Hua (2643)  
Raoul van Ketel (2266) Michael Roiz (2637)  

We hebben wit op de oneven borden. De partijen zullen waarschijnlijk live te volgen zijn vanaf 15:00 lokale tijd (= nederlandse tijd 14:00). Hopelijk lukt het ook nog in de loop van de week wat foto’s te plaatsen. Ik heb wel de camera bij me, maar heb het USB-kabeltje vergeten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*