Doe mee aan de teambattle op zondag 6 december

Morgen, zondag 6 december is er weer een nieuwe teambattle. Voor de mensen die nog niet fysiek willen spelen. Of het gewoon leuk vinden!
Het 2e team werd afgelopen week opnieuw 7e in de 2e klasse. Er deden deze keer 12 LSG-ers mee. Al waren sommigen te laat waardoor ze minder punten konden halen. In deze klasse gaat het om de beste 8 resultaten dus ook de kwantiteit is van belang!
Het 1e team werd afgelopen zondag opnieuw kampioen in de hoofdgroep. Maar dat ging zeker niet vanzelf. Er speelden 13 LSG-ers mee. Maar na een half uur spelen waren we nog maar met 8 man. Als je weet dat de beste 10 resultaten tellen, begrijp je dat dit tot problemen leidt. Gelukkig kwam er nog versterking, maar doordat een deel dus minder lang speelde, werden minder punten gehaald. Uiteindelijk was het toch voldoende voor een nieuwe overwinning.

  • Tijdstip: zondagavond, 20:00-22:00 uur
  • Vorm: Arena
  • Speeltempo: Snelschaken met 3 minuten + 2 seconden increment

LSG speelt met twee teams. Het staat ieder vrij om te spelen in het team dat hij verkiest. Maar ter indicatie, spelers met een Lichess rating 2100+ spelen in team 1; spelers met een Lichess rating tot 2100 spelen in 2.

Team 1

  1. Heb je nog geen account op Lichess? Maak hem aan op Lichess.
  2. Meld je aan bij team LSG.
  3. Klik op het toernooi en meld je aan via de “neem deel” knop.

Team 2

  1. Heb je nog geen account op Lichess? Maak hem aan op Lichess.
  2. Meld je aan bij team LSG 2.
  3. Klik op het toernooi en meld je aan via de “neem deel” knop.

 Zoom voor, tijdens en na afloop

Om het echte teamgevoel aan te wakkeren – of gewoon om even bij te kletsen – stelt Eelco zijn Zoom beschikbaar, voor, tijdens en na afloop van de teambattle; zie mail voor de link.

We vinden het leuk als je meedoet. Laten we er met elkaar iets moois van maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*