Doe mee aan de teambattle op zondag 15 november

Zondag 15 november is er weer een nieuwe teambattle. Het 2e team is, na de promotie een week eerder, vorige week in de 2e klasse op een keurige 3e plaats geëindigd. Er deden deze keer 14 LSG-ers mee. In deze klasse gaat het om de beste 8 resultaten dus ook de kwantiteit is van belang!
Het 1e team werd afgelopen zondag voor de 3e keer op rij winnaar van de hoofdgroep. Een unicum! Er speelden 20 LSG-ers mee. Ook de kwaliteit was hoog: in ons team zaten maar liefst 2 grootmeesters en 6 internationaal meesters. Lukt het ons om de beker opnieuw te winnen?

  • Tijdstip: zondagavond, 20:00-22:00 uur
  • Vorm: Arena
  • Speeltempo: Snelschaken met 3 minuten + 2 seconden increment

LSG speelt met twee teams. Het staat ieder vrij om te spelen in het team dat hij verkiest. Maar ter indicatie, spelers met een Lichess rating 2100+ spelen in team 1; spelers met een Lichess rating tot 2100 spelen in 2.

Team 1

  1. Heb je nog geen account op Lichess? Maak hem aan op Lichess.
  2. Meld je aan bij team LSG.
  3. Klik op het toernooi en meld je aan via de “neem deel” knop.

Team 2

  1. Heb je nog geen account op Lichess? Maak hem aan op Lichess.
  2. Meld je aan bij team LSG 2.
  3. Klik op het toernooi en meld je aan via de “neem deel” knop.

Zoom voor, tijdens en na afloop

Om het echte teamgevoel aan te wakkeren – of gewoon om even bij te kletsen – stelt Eelco zijn Zoom beschikbaar, voor, tijdens en na afloop van de teambattle; zie mail voor de link.
We vinden het leuk als je meedoet. Het Nederlands Elftal speelt al om 18:00 uur, dus je hoeft niets te missen. Laten we er met elkaar iets moois van maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*