Doe mee aan de teambattle op zondag 13 december

We komen steeds dichter bij de grote finale (27 december) van deze reeks teambattles. Diverse teams lijken in de finale extra sterk te zullen opkomen. Morgen, zondag 13 december is er weer een nieuwe teambattle. Voor de mensen die nog niet fysiek willen spelen. Of het gewoon leuk vinden!

Het 2e team werd afgelopen week 6e in de 2e klasse. Er deden deze keer slechts 10 LSG-ers mee. Zij eindigden net boven de degradatiestreep. In deze klasse gaat het om de beste 8 resultaten dus ook de kwantiteit is van belang!

Het 1e team werd afgelopen zondag 3e in de hoofdgroep. Er speelden hier slechts 11 LSG-ers mee. Ook hier kwamen we eigenlijk een paar man te kort. Nu telden vrijwel alle resultaten mee, ook die van de mensen met een mindere dag of van hen die maar weinig partijen speelden. Als we de grote finale willen winnen, moeten we in ieder geval zorgen dat we erin blijven!

  • Tijdstip: zondagavond, 20:00-22:00 uur
  • Vorm: Arena
  • Speeltempo: Snelschaken met 3 minuten + 2 seconden increment

LSG speelt met twee teams. Het staat ieder vrij om te spelen in het team dat hij verkiest. Maar ter indicatie, spelers met een Lichess rating 2100+ spelen in team 1; spelers met een Lichess rating tot 2100 spelen in 2.

Team 1

  1. Heb je nog geen account op Lichess? Maak hem aan op Lichess.
  2. Meld je aan bij team LSG.
  3. Klik op het toernooi en meld je aan via de “neem deel” knop.

Team 2

  1. Heb je nog geen account op Lichess? Maak hem aan op Lichess.
  2. Meld je aan bij team LSG 2.
  3. Klik op het toernooi en meld je aan via de “neem deel” knop.

 Zoom voor, tijdens en na afloop

Om het echte teamgevoel aan te wakkeren – of gewoon om even bij te kletsen – stelt Eelco zijn Zoom beschikbaar, voor, tijdens en na afloop van de teambattle; zie mail voor de link.

We vinden het leuk als je meedoet. Laten we er met elkaar iets moois van maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*