De materiaal helden van LSG

Wat zijn het toch een helden! Vandaag trok een ploeg van 7 vrijwilligers erop uit met tape, plakband, stiften, batterijen, viltjes, karton, etc etc. Na een paar uur ploeteren was het zover. Het materiaal van LSG ligt er weer prachtig bij. U hoeft het alleen maar zo te houden zoals het nu is!

Alle stukken liggen compleet en bij elkaar passend in het doosje. De klokken die het doen, staan duidelijk en in goede, robuuste dozen bij elkaar. De borden hebben een prachtige beschermhoes. Verder zijn er aparte vakken voor de notatiebiljetten, bordnummers, de printer en ga zo maar door. Het ‘analyse-materiaal’ heeft een duidelijk eigen plek en last but not least: er is een apart gedeelte waar je een kapotte klok of incompleet spel duidelijk kunt neerzetten zodat het direct gerepareerd kan worden. Het team wordt volgende week tijdens ronde 10 uitvoering in het zonnetje gezet. Een lintje is wat veelgevraagd, maar helden zijn het zeker!!

2 reacties op “De materiaal helden van LSG

  1. Als het bestuur nou ook nog gaat reageren op de mail van de materiaalcommissaris inzake de aanschaf van nieuwe klokken…

  2. Volgens het huishoudelijk reglement, artikel 1, maakt de materiaalcommissaris deel uit van het bestuur. Dus als de materiaalcommissaris namens de overige leden van het bestuur reageert op de mail van de materiaalcommissaris inzake de aanschaf van de nieuwe klokken, dan kan dat snel geregeld worden, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*