Broertjes Cchung slaan toe in Delft!

In Delft vond dit weekend het Prinsenstad weekendtoernooi plaats. Er werd gespeeld in vier verschillende groepen. Nyuk Lyn deed mee in de C-groep terwijl Chi Yun zijn geluk ging beproeven in de D-groep. Dat beide jongens een aardig potje kunnen schaken weten veel LSG-ers die tegen ze hebben gespeeld in de interne intussen al. Zo won Nyuk Lyn recentelijk nog vrij hard van Frenk Oei.

Ook in Delft ging het uitstekend. Beide wonnen ongedeeld hun groep waarbij slechts een half punt werd gemorst (door een bye op te hebben genomen!). Bij het ingaan van de laatste ronde stonden ze allebei een half punt voor. Nyuk Lyn won overtuigend van Ruurd de Boer en stelde daarmee de ongedeelde eindoverwinning veilig.

Chi Yun had wat meer geluk nodig. Na goed uit de opening te zijn gekomen, verloor hij door een kleine combinatie een pion en keek hij lange tijd tegen een verloren stelling aan. In wederzijdse tijdnood kreeg zwart toch nog een soort van aanval en toen wit even niet oplette, sloeg Chi Yun toe met een fraaie combinatie. Zijn tegenstander liet zich mat zetten waardoor ook Chi Yun ongedeeld zijn groep won.

Een fraaie prestatie van beide heren en een felicitatie is dan ook op zijn plaats!

Uitslagen, standen en meer is terug te vinden op de website van het toernooi.

3 reacties op “Broertjes Cchung slaan toe in Delft!

  1. Namens mijzelf en de gehele jeugdafdeling wil ik jullie feliciteren met jullie groepswinst. Aan de snelheid waarmee dit op de site staat leid ik af dat jullie trainer Edwin ook erg blij hiermee is! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*