Beter schaken? Meld je nu aan voor training!

Zelfstandig trainen is voor veel mensen lastig. Wat moet je doen? En hoe voorkom je dat het saai wordt? Al gauw verwateren goede voornemens. Wat is er dan leuker dan trainen in een groepje? Met een ervaren trainer die je dingen aanreikt waar je echt iets aan hebt? Daarom organiseert LSG ook dit seizoen weer diverse trainingen voor de leden. 

Naast de Top-training van Predrag Nikolic en de selectietraining aan de Top-jeugd door Arthur Pijpers en Edwin van Haastert, zijn er dit jaar twee groepen voor de volwassen leden van LSG.
       Groep 1900-2200; trainer Ivo Wantola; 6 dinsdagavonden van 20.00 tot 23.00 uur in het denksportcentrum; november t/m mei, exacte data nader te bepalen; eigen bijdrage €50.
       Groep <1900; trainer Peter Passenier; 6 maandagavonden van 20.00 tot 23.00 uur in het denksportcentrum; november t/m mei, exacte data nader te bepalen; eigen bijdrage €50.
Voor beide groepen geldt een minimum aantal deelnemers om de training te laten doorgaan. Meld je dus snel aan! Mocht je wel interesse hebben, maar op de genoemde dag verhinderd zijn, laat het mij weten; mogelijk geldt dit voor meerdere mensen en kunnen we een oplossing bieden.

Raoul van Ketel, lsg-voorzitter [at] lsg-leiden.nl

4 reacties op “Beter schaken? Meld je nu aan voor training!

    • Niels, in eerste instantie is de training bedoeld voor leden van LSG. Indien er plaatsen over blijven, zijn niet-leden welkom.

  1. Ik dacht leuke titel voor het wedstrijdverslag van de Europa Cup Clubteams van gisteren…
    In ieder geval veel succes voor vandaag!

    • Niet overdrijven Wim. Overigens, tijdens een toernooi is training naar mijn idee niet altijd het juiste antwoord. Ik herinner mij dat we 10 jaar geleden in de Europacup, toevallig ook in Griekenland, na een teleurstellende nederlaag gingen bowlen. Soms is het beter om even afleiding te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*