Arthur Pijpers wint 1e helft Interne Competitie

He did it again. Onze eigen Lance Armstrong, Ben Johnson, Sepp Blatter heeft wederom een competitiehelft op zijn naam geschreven. De beste man domineert de LSG schaakwereld al enkele jaren, al was het een mooi feit dat er juist in de 11de en laatste ronde 1 Galliër met de naam Eric Oosteromix dapper weerstand bood en Pijperius op remise hield . Dat er achter hem op de ranglijst ook werd gestreden, kan gerust gesteld worden. Meer dan 70 schakers op de ranglijst is een mooi feit. Ruim 50 speelden 3 rondes of meer. Het enige is dat de echte eindstand nog even op zich moet laten wachten. De uitslagen van LSG 6 en LSG 8 moeten immers nog op de LeiSB site komen waarna op basis van alle resultaten de eindstand definitief opgemaakt kan worden. Op de plaatsingsplekken voor de externe teams zijn de verschillen deze competitiehelft zo klein dat alles nauwkeurig  moet gebeuren! Een nader verslag met uitslagen volgt als de eindstand bekend is.

Volgende week is er Zwitsers ronde 4 en wij treffen elkander voor de start van de 2de helft van de Interne Competitie pas weer in het nieuwe jaar. Ronde 1 is op dinsdag 5 januari, als u de kilo oliebollen van de zaterdag ervoor inmiddels uit uw systeem heeft.

3 reacties op “Arthur Pijpers wint 1e helft Interne Competitie

  1. Voor de indeling voor ronde 11 was deze wel verwerkt (maar inderdaad nog niet op de site). Helaas ben je ondanks je 2 uit 2 geen kampioen geworden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*