Analyse Jan Sprenger-Twan Burg, Meesterklasse LSG-HMC

Cruijff zei het al: Jedes Nachteil hat se Vorteil. De thuisspelende vereniging in de Meesterklasse dient alle partijen aan te leveren aan de KNSB. Nu raakte ik bij de partij van Jan even de draad kwijt bij zet 18. Jan dus vanmiddag even gebeld en die zegde toe de partij vanavond te sturen met als bonus ook “wat” commentaar erbij. Geniet van deze door Duitse Gründlichkeit gekenmerkte analyse! Jan, super bedankt! Jammer dat je Ausdauer in de partij niet beloond werd!

Huh. Komt er nog een partij?!? Jawel! Toevallig had ik (RS te R) thuis mijn partij nader bekeken. By far niet zo diepgaand als Jan en ik beken ook maar gelijk dat alle suggesties van Komodo zijn en niet van mij. Een van de voordelen van plaatsingsrechten op de site is dat je dan gewoon een leuk stukje van een ander misbruikt om je eigen dingetjes erbij te plakken 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*