Achterstand -deel 2: Pijpers wint LSG Zwitsers A Groep

Het LSG Zwitsers zit er weer op. Met een record aantal deelnemers en een draak van een planning gezien de vele avonden waarop niet gespeeld kon worden was het weer succesvol toernooi. De winnaar heet Arthur Pijpers. Hij won in de laatste ronde van Van der Werf, terwijl medekoploper Van Haastert een goede stand tegen Kuipers weg gaf en zelfs nog verloor. Daardoor beklimt Kuipers plek 2 op het podium van zijn favoriete schaaktoernooi. Gedeeld 3de werden Van Haastert en De Jong.

De 7de ronde werd over 2 avonden gespeeld. Zeker niet optimaal, maar de kanshebbers speelden in ieder geval op hetzelfde moment. Omdat uw verslaggever afwezig was op de avond dat de rest van de A-groep aan het ploeteren was, kan ik over de partijen niks zeggen. Over de uitslagen natuurlijk wel. Die waren echt hilarisch.

De eindstand treft u hier aan. Nog niet van de B-groep helaas want ik moet met het schaamrood bekennen dat ik de uitslagen van de 7de ronde kwijt ben … Er wordt naar gezocht en zodra ze gevonden zijn dan volgt ook daar de afsluiting van.

Uitslagen ronde 7, Groep A
1 Pijpers, Arthur Van der Werf, Mark 1-0
2 Kuipers, Eelco Van Haastert, Edwin 1-0
3 Roobol, Martin De Jong, Jan-Willem 0-1
4 Wiersma, Eelke Hofman, Marnix rem
5 Heemskerk, Wim Van der Marel, Lambert 0-1
6 Schelvis, Richard Stork, Ornett 1-0
7 Kok, Cas Van Wessel, Rudy 0-1
8 Senders, Justin Bloothoofd, Gerrie 1-0
9 Feiner, Reinier Van Wissen, Michiel 0-1
10 Termeulen, Albert Van ’t Hof, Eric rem
11 Oosterom, Erik Kindt, Manfred rem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*