Aankondiging Schaak-Off: vrijdag 24 september

“Fysiek schaken op de club en het ontmoeten van schaakvrienden(innen), het heeft er helaas een tijdje niet in gezeten. Maar daar komt verandering in, want na de zomer zijn de schaakclubs in Nederland weer geopend! Om dit te vieren organiseert de Koninklijke Nederlandse Schaakbond, samen met diverse schaakclubs en regionale bonden, een landelijk schaaktoernooi: de Schaak-Off.”

Ook LSG doet hier aan mee en op vrijdag 24 september is onze clubavond tegelijkertijd één van de voorrondes van de Schaak-Off. We spelen rapid (20 min + 5 sec/zet) op dezelfde manier dat we rapid altijd houden, in vierkampen met tegenstanders van gelijke speelsterkte. Alle (gedeeld) winnaars van hun groep zullen zich kwalificeren voor de volgende, regionale, ronde van de Schaak-Off. Uiterlijk 22 september wordt bekend gemaakt wanneer en waar deze gespeeld wordt.

Het doel van de Schaak-Off is om nieuwe schakers kennis te laten maken met de clubs en bij onze voorronde zullen ca. 20 schakers meespelen die nog geen lid van een club zijn. Laten we zelf ook goed opkomen om deze enthousiastelingen een hartelijk welkom bij LSG te geven!

Aanmelden kan gewoon zoals gebruikelijk aan de zaal, uiterlijk 19:50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*