Aankondiging: PK snelschaken

PK Snelschaken LeiSB en HSBDe laatste zaterdag van het jaar organiseert LSG al jaren het Oliebollentoernooi; een snelschaaktoernooi voor viertallen van verenigingen uit de Leidse Schaakbond. Sinds twee jaar worden hiervoor ook teams uit de Haagse Schaakbond uitgenodigd.
Nu is het de beurt aan de HSB om invulling te geven aan de samenwerking. Zaterdag 18 oktober organiseert SV Promotie in Zoetermeer het individuele PK snelschaken van de Haagse Schaakbond. Dit keer is dit tevens het individuele PK snelschaken van de Leidse Schaakbond.
Meer informatie vindt u hier.

4 reacties op “Aankondiging: PK snelschaken

  1. De aankondiging riep bij mij de vraag op of er dan ook geen apart oliebollentoernooi zou zijn? Dat is er wel volgens de nieuwe kalender.

  2. Vincent,

    Op 27 december is er Oliebollen: een snelschaaktoernooi voor 4-tallen van verenigingen uit de LeiSB en HSB. Er is in de HSB ook een dergelijk evenement; daar zijn ook teams uit de leiSB welkom (we hebben het 1,5 jaar geleden nog gewonnen).
    Dit toernooi in Zoetermeer is individueel snelschaken HSB. Dat was vroeger binnen de LeiSB in Alphen, maar wordt al een paar jaar niet meer gehouden. Nu wordt het individuele toernooi dus gecombineerd.
    Sorry, eenvoudiger kan ik het niet maken, maar het is wel leuk…;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*