Succes voor de LSG Jeugd!

Op zondag 12 en zaterdag 18 en zondag 19 februari 2017 organiseerde schaakvereniging Leiderdorp het Persoonlijk Kampioenschap van de Leidse Schaakbond. Dat LSG-senioren haar vaste clubavond per 01/09/2017 verschoven heeft van de dinsdag naar de vrijdag heeft ook een aantal Jeugdige talenten uit de regio opgeleverd. O.a. de broertjes Cchung kwamen over van Botwinnik/Zoetermeer, Alisha Warnaar, Timo Yeh, Quinten Salomons spelen mee in de LSG-seniorencompetitie. Zoals gezegd deden een aantal van deze talenten mee aan bovengenoemd kampioenschap en met heel veel succes!!!

Timo Yeh (2e van links) en Nyuk Lyn Cchung (midden)

In de categorie D wist Nyuk Lyn Cchung resoluut de eerste plaats voor zich op te eisen met een fraai puntentotaal van 9. Ook Timo Yeh deed van zich spreken door hier een mooie 2e plaats te bemachtigen.

In de categorie C deelden Chi Yun Cchung en Alisha Warnaar de eerste plaats met ieder 6 punten. Zij gaan nog een barrage spelen op de clubavond van LSG (vrijdag 3 maart 2017) in de vorm van 2 partijtjes van 20 minuten. Bij gelijke stand volgt een beslissende derde partij.

Alisha Warnaar (2e van rechts ) en Chi Yun Cchung (geheel rechts)

Beiden gaan voor een plaats op het NK-C te Assen!

Wij feliciteren deze LSG-Jeugdleden met het behalen van deze grandioze resultaten.

Groeten/Rob Uittenbogaard/Jeugdleider LSG

 

1 reactie op “Succes voor de LSG Jeugd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*