Vanavond (6 januari) gratis webinar IM Merijn van Delft

Voor de mensen die niet dagelijks op schaaksite of één van de websites van de KNSB kijken heb ik onderstaande even van www.schaken.nl gekopieerd:

IM Merijn van Delft is een ervaren schaaktrainer en coach met een wekelijkse show voor chessbase. In de zomer van 2020 verscheen bij New In Chess zijn boek Mastering Positional Sacrifices: A Practical Guide to a Vital Skill in Chess. Het positionele offer is een favoriet thema van Merijn. In Schaakmagazine vertelde hij er zelf over:

In dit abstracte onderwerp van grote schoonheid komen tijd, ruimte en materiaal bij elkaar. Je hebt minder materiaal, maar staat dominant, het verzilveren kan kort of langer duren. Het is moderner dan het tactische offer.

Woensdag 6 januari kunt u van 20.00-21.00 uur via het twitch kanaal van de schaakbond een gratis webinar volgen waarin Merijn vertelt over positionele offers, en er natuurlijk een heel aantal laat zien! Wanneer u live meekijkt dan kunt u via de chat ook zelf vragen stellen die Merijn in samenspraak met IM Stefan Kuipers zal beantwoorden. Later terugkijken kan natuurlijk ook.

Mocht u na het zien van de uitzending geïnteresseerd zijn in Mastering Positional Sacrifices KNSB-leden krijgen een speciale korting van 20% bij aanschaf van het boek. Stuur een e-mail aan bondsbureau@schaakbond.nl met uw naam en lidmaatschapsnummer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*