Sponsors en donaties

Welkom op de sponsorpagina van het Noteboomtoernooi, dat in 2017 voor de 3e keer op rij gehouden zal worden in CORPUS ‘reis door de mens’. Een fraaie locatie, vinden wij en heel veel deelnemers. Zonder donateurs en sponsors zouden we hier niet kunnen spelen. Dankzij extra inkomsten zijn we gedekt tegen incidenteel lage deelnemersaantallen, en kunnen we mogelijk het inschrijfgeld terugbrengen naar 30 euro.

Door inspanningen van de afgelopen jaren hebben we inmiddels al enkele ‘vaste’ donateurs en sponsors in ons midden, zoals de gemeente Leiden, Rabobank Leiden-Katwijk en sinds vorig jaar ook de Hersenstichting. Recent heeft de Landelijke Belangenvereniging (LBV) uitgesproken het 77e Noteboomtoernooi te willen ondersteunen. We zijn zeer verheugd met en trots op deze brede steun voor ons toernooi.

Aangezien we financieel nog niet zijn waar we willen zijn, starten we bij het begin van het nieuwe seizoen een crowd-funding actie. Klik alvast hier voor meer informatie.

Het Noteboomtoernooi 2017 was niet mogelijk zonder de steun van:

corpus-NL-PMS142C

CORPUS ‘reis door de mens’
CORPUS is dé attractie van het menselijk lichaam. CORPUS als educatieve attractie bestaat uit: 1. ‘reis door de mens’ (audiotour van 55 minuten) 2. Medische Infotheek (gedeelte met interactieve games en exhibits). Wilt u ook een spectaculaire ‘reis door de mens’ maken? CORPUS werkt met tijdsloten dus reserveer op tijd via www.corpusexperience.nl

LBV

LBV
Vakbond LBV is dé vakbond waar je terecht kunt met vragen over werk en inkomen. Wij strijden voor de belangen van werknemers jong, oud, startende, ervaren, individueel of collectief. Het individu staat bij ons centraal. Wij bieden juridische bijstand en worden gezien als een echte vraagbaak. Bij LBV kun je altijd terecht met problemen die betrekking hebben op uitkeringen, belastingen, arbeidsovereenkomsten en conflictbemiddeling tussen werkgever en werknemer. En het mooiste is dat je bij LBV nooit meer dan €10,- per maand betaalt voor deze service. Kijk voor meer informatie op www.lbv.nl of www.facebook.com/VakbondLBV

Wij ontvingen voor het Noteboomtoernooi 2017 een donatie van onze supporters:

 

RABOgemeenteLSBDGT

  • Rabobank
  • Gemeente Leiden
  • Hersenstichting
  • De Leidse Schaakbond
  • DGT

Daarnaast ontvingen wij voor het Noteboomtoernooi 2017 ondersteuning in natura van:
Hilton beste zet vertrekt boekenprijzen
LCT verstrekt live-borden

De Vrienden van het Noteboom hebben een totaalbedrag van 689 euro gedoneerd.
Waarvoor zeer veel dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*