Locatie


Speelzaal
Alle evenementen vinden plaats in het CORPUS Congress Centre; Willem Einthovenstraat 1, Oegstgeest.

Corpus gebouwCORPUS ‘reis door de mens’ is hoofdsponsor van het Noteboomtoernooi. De organisatie is bijzonder trots op deze geweldige speellocatie. De Congreszaal biedt voldoende ruimte voor alle drie de groepen uit het weekendtoernooi. In de Lounge kun je onder genot van een hapje of drankje analyseren of vluggeren. Het grote balkon naast de bar biedt spelers de mogelijkheid te roken.

CORPUS is dé attractie van het menselijk lichaam. CORPUS als educatieve attractie bestaat uit:
1. ‘reis door de mens’ (audiotour van 55 minuten)
2. Medische Infotheek (gedeelte met interactieve games en exhibits).
Wilt u ook een spectaculaire ‘reis door de mens’ maken? CORPUS werkt met tijdsloten dus reserveer op tijd via www.corpusexperience.nl

Bereikbaarheid
CORPUS is gelegen naast de A44 en per bus bereikbaar vanaf Leiden CS.

CORPUS ‘reis door de mens’ Willem Einthovenstraat 1 2342 BH Oegstgeest
Alternatief navigatieadres: Ingenieur G. Tjalmaweg, Leiden.

Openbaar vervoer
Vanaf Leiden Centraal station zijn er diverse alternatieven.
Vanaf de zuidzijde van het Centraal Station (busstation en centrum):
250 richting Lisse -> Bushalte Transferium A44, Leiden
30 richting Katwijk -> Bushalte Transferium A44, Leiden
38 richting Katwijk -> Bushalte Transferium A44, Leiden
31 richting Katwijk -> Bushalte Transferium A44, Leiden
Vanaf het Transferium is het ongeveer 7 minuten lopen naar CORPUS. Volg vanaf de halte de fietsborden die wijzen naar het pad dat langs de A44 loopt richting het CORPUS gebouw dat aan de A44 ligt.

Vanaf de noordzijde van het Centraal Station (halte LUMC):
37 richting Katwijk -> Bushalte Corpus, Oegstgeest; deze halte bevindt zich tegenover CORPUS.
57 richting Hillegom / Nieuw Vennep -> Bushalte Wassenaarseweg/Corpus, LeidenCORPUS kaartje auto
Vanaf de Wassenaarseweg is het ongeveer 6 minuten lopen naar CORPUS. Volg de Wassenaarseweg en loop onder het viaduct van de A44 door naar het CORPUS gebouw.

Auto
*Vanaf de A44 vanuit Amsterdam, afslag Leiden afrit 8. Bij de stoplichten rechtsaf richting Katwijk. De eerste afslag direct daarna is richting CORPUS.
*Vanaf de A44 vanuit Den Haag/Wassenaar, afslag Leiden afrit 8. Bij de stoplichten linksaf richting Katwijk. Onder het viaduct door rechtdoor. De eerste afslag direct daarna is richting CORPUS.
*Vanaf de N11 vanuit Utrecht/Bodegraven, oprit A4 richting Den Haag. Eerste afslag op A4 richting Leiden/ Zoeterwoude. Hierna richting Leiden via de N206 richting Katwijk. Na ca. 3,5 km komt een einde aan de Churchilllaan. Twee keer bij stoplichten de N206 richting Parkeren omgeving CORPUSKatwijk blijven volgen = Plesmanlaan. Zie hierboven: Onder het viaduct door rechtdoor. De eerste afslag direct daarna is richting CORPUS

Gratis parkeren

Het is niet de bedoeling om de auto te parkeren in de parkeergarage van CORPUS. Deze is bestemd voor bezoekers van het museum en kost bovendien 6 euro. Parkeren kan (gratis) op diverse plekken in de directe omgeving van CORPUS. Je vindt deze locaties in de rode rechthoeken op het kaartje hier naast.

Overnachten

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Het Hilton Garden Inn Leiden bevindt zich direct naast CORPUS. Hilton en Corpus gebouw

Lekker makkelijk om tussen de ronden even te chillen, na te genieten of uit te huilen in een van de vele comfortabele kamers. Voor deelnemers aan het Noteboom-toernooi geldt een gereduceerd tarief:
Single kamer € 85,00 per nacht
Double kamer € 95,00 per nacht

Beide kamers zijn inclusief ontbijt en wifi, exclusief toeristenbelasting (ca. 2,50). Hotelgasten kunnen gratis parkeren in de parkeergarage onder het hotel.
Wil je gebruik maken van deze aanbieding, klik dan op deze link.

Voor de goede orde: de Noteboom organisatie heeft geen zeggenschap over de prijzen, noch over de gebruikelijke financiële benadeling van singles. Neem daarom een niet-snurkende clubgenoot / schaakvriend(-in) / familielid * mee voor de gezelligheid en / of betaalbaarheid, en maak er een onvergetelijk weekend van. Het staat u verder uiteraard geheel vrij om een nog luxueuzer / simpeler * hotel naar eigen smaak te zoeken.

De sponsor-deal mag u gerust weten; het Hilton Garden Inn steunt het Noteboom-toernooi in de vorm van enkele gratis kamers die wij beschikbaar stellen aan een loeisterke grootmeester en fijne medewerkers van verre.

* svp doorhalen wat niet van toepassing is

Leiden_C

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*