Volle bak

Om de deelnemers op een comfortabele manier in de speelzaal onder te kunnen brengen is eerder al gemeld dat we de inschrijving sluiten bij 370. Dat aantal is vanavond bereikt. Alle nieuwe aanmeldingen komen op een reservelijst, ongeacht inschrijving voor Open A/B/C of 4-kampen. Overigens leert de ervaring dat we in de laatste dagen/uren nog enkele afmeldingen krijgen, dus er is hoop voor de late inschrijvers.

Geplaatst in Nieuws
3 reacties op “Volle bak
 1. Harm Frielnik schreef:

  Fantastisch dat het toernooi weer is volgeboekt. Dit jaar kom ik weer eens langs om het geheel bij Corpus voor de eerste keer sinds jaren weer van nabij mee te maken.
  Ik hoop vele oude en nieuwe gezichten te zien. Zijn er zaken waar ik regening mee moet houden (zoals parkeerplaatsen) dan verneem ik dat graag.

  • Edwin schreef:

   Informatie over parkeren is te vinden op: http://www.lsg-leiden.nl/noteboom/informatie/locatie/
   Gratis parkeren is mogelijk, maar je moet wel vooraf even kijken waar je precies moet zijn.

  • Folkert Geertsma schreef:

   Edwin is mij al voor. Er zijn veel parkeerplaatsen dichtbij. Afgelopen twee jaar ben ik veel oude bekenden (Ruud Mieremet, Gerard Vink, Jacques Serdijn, Theunis Stelling, enz.) tegen gekomen. Schaaktechnisch is het leuk in de laatste twee uur van de rondes. Er wordt dan commentaar gegeven door Rudy van Wessel dan wel een speler van gelijke sterkte (IM) De bar/lounge nodigt verder uit tot (gezellige) ontmoetingen. Enz. Leuk in elk geval dat je weer eens een keer langs komt.